Maak je geen zorgen over zout water!

by ZAK BROWN

Zout heeft meer dan 14,000 toepassingen. In dit artikel gaan wij je helpen om zeker te zijn dat je de juiste beslissing maak met een van deze toepassingen. We hebben het hier natuurlijk over het juiste gebruik van zout water voor je kwallen aquarium.

Het juiste zout water kan je op drie verschillende manieren verkrijgen, elk met hun eigen voor- en nadelen.

1. Kant en klaar zout water

De eerst en beste keuze is om kant en klaar zout water direct van ons te kopen. Het is gemakkelijk, meteen klaar voor gebruik en je kunt het een maand lang bewaren. Het belangrijkst is echter dat dit het zout water is waarin onze kwallen gefokt zijn. Dit water bevat alle sporen elementen, organismen en zoutwaarden om je kwallen in optimale conditie te houden. U kunt ons helpen door na het verversen het gebruikte busje naar ons terug te sturen via de speciale PDP-dozen. Zo kunnen we het veilig verwijderen zonder het milieu te vervuilen. Kortom, voor uw kwallen is kant en klaar zout water de superieure keuze.

2. Maak je eigen zout water

De tweede optie is om zelf je eigen zout water te maken. Als je deze procedure stap voor stap volgt is dit een gemakkelijke en economische wijze om de juiste leefomgeving te creëren voor je kwallen. Bij het mixen van het zout, water en de bacteriën kun je mogelijk moeite ondervinden met het bereiken van de juiste waardes, maar met behulp van een water test set kun je het jezelf gemakkelijk aanleren. Na het mixen dien je het water een dag te laten rusten, zodat het zout volledig kan oplossen en het water de juiste temperatuur krijgt. Als je volledige controle wilt over het water in je aquarium, dan is zelf mixen de methode voor jou.

3. Bezoek de lokale dierenwinkel

Als laatste optie kun je altijd in je auto springen en naar de lokale dierenwinkel rijden. Dit is een fantastische optie als de dierenwinkel betrouwbaar is en consistent water verkoopt. Deze optie is gemakkelijk en goedkoop, maar verzeker je ervan dat de winkel genoeg kennis heeft zodat je kwallen niet aangetast raken door verkeerd water.

Samenvatting:

Alle methodes hebben hun voor- en nadelen en het is aan jou om als trotse eigenaar van kwallen om te beslissen welke het beste bij je past. Als je geen gedoe wilt met meten, wachten en testen dan is het kant en klaar zout water van ons of je dierenwinkel de beste optie. Als je het leuk vind om zelf te experimenteren, kun je het zelf maken. Er is geen juiste of verkeerde methode

Genoemde producten:

Register for our free newsletter, we keep you informed regularly about:

Insider-Tips| Special offers | News about Medusa-World

153 responses to Maak je geen zorgen over zout water!

Leave a Reply

82 trackbacks

LEGAL NOTES

COMPANY

lOCATIES

Keeping Jellyfish Made Easy!

© 2017 Kwallen-Wereld